18. november 2007

Vel framme i Manilva

Kom fram i titida i går kveld etter en lang dag med over 1300 km kjøring. Været var nydelig gjennom hele Spania. Dagen startet med 4 minusgrader ved grensen til Frankrike men kom opp i 17 varmegrader når vi kom ned til sjøen ved Malaga.

Vi kom for sent til å få handlet, så da ble det litt tapas i en lokal bar her i Manilva.

I dag har det vært 22 grader og sol. Herlig å få pakket frem sommerklærne.

Søndag er tapasdag i Manilva. Flere av gatene i byen stenges for trafikk og alle barer har drikke og tapas til 1.5 Euro. Mye folk og liv.

Vi får ikke lastet opp bilder før vi får installert bredbånd i leiligheten.

3 kommentarer:

Kari H. Turøy sa...

Hei på dere!
Kjekt å høre at turen har gått bra. Her tegner det til å bli en fin dag, 4 grader og sol, men i går regnet det og var surt...
Anne, jeg sjekker Ptil-posten i dag.
Hilsen Kari

Berit sa...

Fra ett solfylt Stavanger kommer en liten mandagshilsen. Godt å høre at dere er trygt fremme. Høres deilig ut med tapas - skulle ønske jeg kunne blitt med. Gleder meg til bildene blir lagt ut - slik at vi kan se hvor kjekk leiligheten er. Skal hilse fra den andre Beriten her nede. Klem fra oss

Gudmund Opgård sa...

Flott å se at dere er kommet vel frem.Det er nok en liten forskjell på været hos dere og her hos oss. Vi har nå snøbyger og minus 4 grader. Vindstille og bekmørkt. Ingeborg og Knut kom hjem fra Sverige i går kveld. Ungene savnet foreldrene svært mye. Spesielt synes Simen det ble lenge å vente.Skal hilse så mye fra mamma /svigermor.