30. november 2007

Tysk Snurredass

Denne fantastiske innretningen fant vi på en motorveikafé i Tyskland på veien ned. Jeg ble så imponert at jeg bare måtte lage en liten film. Heldigvis hadde jeg åndsnærværelse nok til å filme kun på andre forsøk.....


2 kommentarer:

Unknown sa...

For en fantastisk innretning, selvrensende er det ikke det det heter. Kan dere være grei å ta med tre slike hjem i januar, bare stopp innom og hent dem,

Synd det ble krasj med turen til Aberdeen, vi blir seks stykker som reiser, men de Spania farende blir ikke med, så vi får ta det igjen en annen gang med resten av foreningen og da kalle det en foreningstur.

Har fortsatt ett lite håp på SAS julekalender, men sterten var ikk ebra, Oslo - Alicante, kunne de ikke tatt med seg resten av landet når de først var i gang.

Kos dere

eli sa...

Gud førr en arti innretning! Kunne man løfte opp ringen og få en sånn vask da også... altså på selve porselenet? Og på gulvet foran do? der trengs det i hvert fall en vask etter mannebesøk...i hvert fall hos oss. Men må vel innse at det er vel sånn at menn tror den er lengere enn den faktisk er!!!?