29. november 2007

Posten skal fram

Nå ringte det nettopp på døren, var sikker på at det var internettmannen som kom. Men det var postbudet. Vi fikk 2 brev, det ene hadde tatt godt og vel 2 uker, det andre bare 3 dager fra Randaberg. Så nå vet vi at adressen som står på siden her er korrekt.

Julekort mottas med takk!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei hei!
Nå har vi forening uten deg. Har du tenkt på oss? Vi tenker på deg. Ingen fra Ålgård har deltatt i dag heller. Men de kan ikke klage på været i dag. Jule avslutting blir 13 des. Husk å sende gave i god tid. Vi skal 2 pakker. En på 25 og en på 50. Håper alle kan komme.
Snakkes :-)
Hilsen fra Turid, Ann-Elin, Birthe og Siri

Ottar Johan sa...

Veldig kjekt å lese bloggen deres. Ser ut som dere koser dere. Vi kunne selvfølgelig ikke tenkt oss å bytte med dere. Til det er vi alt for glad i regn, storm og minusgrader .Laila er allerede i gang med juleforberedelsene. Ottar har mere enn nok med den nye verdenen som åpenbarer seg i FjesBoka. Akkurat nå er det Texas Scramble som er i fokus. Vi gler oss til fortsettelsen på bloggen og håper at den lovlige oppsatte antennen vil gjøre susen. PS! Du må gi oss status på GPS'en og frontruten. Snakkes. Hilsen Ottar og Laila. (Julekort kommer i posten)

ivi sa...

Alt kavet og spanske løfter har tilslutt ført fram. Antennen er nok det som skal til for å sette Manilva på kartet i den store verden.
Glede meg te å prøva ip-telefonen på den. Kan jo då ringa gratis øvealt.
julekort kommer hvis nissen vil det sånn.