24. november 2007

Costa del øsepøs

I dag har det regnet og regnet. Vi har såvidt vært ute og spist lunsj og kjøpt Vg. Måtte finne frem skjerf, støvletter, pulsvarmere i ull osv. 13 grader er altfor kaldt! Har funnet frem den oljefylte ovnen for å få tørket klær og sko, og sitter under ullteppe i sofaen. Dette må det snart bli en slutt på! Heldigvis er meldingene bedre for i morgen.

4 kommentarer:

Turid sa...

Litt regn går vel bra. Her er det normal november. Og det meste går sin vante gang.
Kjekt at dokk e så flinke te å legge inn rapporter om hvordan dere har det. Jo mer detaljert dess bedre. Spesielt kjekt med detaljinfo om naboene og sånn. Regner med det kommer mer slikt etterhvert....

Turid

Unknown sa...

Hei hei!
Du klage på været. Har vært på fjellet i helga. 30 te 40 cm ny snø. Nesten -10. Det er helt herlig. Synd at me glemte kamera. Snakkes :-)

Hilsen Siri

Gudmund Opgård sa...

Heia. Ingeborg her. Har vært her hos mamma og pappa og lest gjennom bloggen. Artig lesning...Får nok egen etterhvert som tida går..Har fått en kopp kaffe hos ho mor.
Været er flott: 4 minus og vindstille. Hils hannemor så mye!Vi savner henne og dokk!

Unknown sa...

Hallaisen dere to. Regner med at dere koser dere uansett vær. Her går det i stearinlys og peishygge, gleder oss til advent med masse kos. Ungene er i farten. Vegard begynner å skjønne at julen nærmer seg og at han snart skal til vestlandet. Til helgen er det julegateåpning og nissetog med ungene. Det skal bli kjekt:-) Kos dere masse videre. Vi snakkes.

Klemmer fra Kjerstin