3. desember 2007

Shopping - hvordan en liten sykkeltur plutselig ble 4 timer med shopping

Jeg skulle bare ta meg en liten sykkeltur ned til stranda i Castillo. Surra rundt der nede, men det var kaldt, sikkert ikke mer en 18 grader, og mye vind. Helge hentet meg, og det var da jeg fant ut at vi kunne jo bare ta en liten tur til Carrefour nær Algeciras, det var jo så kaldt og der hadde vi aldri vært før. Fant frem uten problemer, handlevogn med haug på for mindre enn 1000 kroner.

Det var mørkt da vi kom oss ut derfra og da slo det bare mot oss; glittrende, store skilt i alle retninger. Vi fant stort Factory Outlet med mange butikker, kjempestor sportsbutikk, Toys'r us osv. Med bare en liten lunsj fra kl 1330 å gå på stimte vi rundt i butikkene. Vi så på klær, sammenleggbare kanoer, joggesko, fjernstyrte fly, vesker og sko, store drager, seilbrett og julepynt, men det ble lite shopping denne gang.

Nå er vi så sultne at vi nesten besvimer foran et kjøleskap fyllt med serranoskike, kylling, oster, pateer, tortillas, frukt, grønnsaker, vin, øl, vann osv. Hadde det bare vært samme utvalg og prisnivå på Mega Randaberg.

Ingen kommentarer: