18. februar 2011

Mimring

Vi har dratt frem lysbildene fra Jorden rundt turen vår i 1997. Den gang vi var unge og uredde,  og fint klarte oss i 10 måneder med 14 kg bagasje hver.  Nå sliter vi med å klare oss med 20 kg hver på en uke i Syden.

Det blir mye mimring og vi har begynt å scanne de 1000 lysbildene vi tok på turen. Rart å tenke på at vi brukte positiv film som vi sendte hjem til far etterhvert. Han leverte inn filmene og monterte lysbildene i ramme for oss. Og tenk, bare 1000 bilder på 10 måneder, nå tar vi det antallet på en 3 ukers ferie.

Internettkafeer var det få av i 1997, men det var ikke så farlig, for vi kjente ikke så mange med epostadresse, dyrt var det også, så vi skrev lange brev og fikk post tilsendt "Poste restante" på postkontorer rundt om i verden. Glemmer ikke spenningen ved å vise passet på postkonorene og vente mens de ansatte bladde gjennom svære hauger med post. Eller på Bali, der vi måtte lete selv, og ingen heldigvis hadde stjålet melkesjokoladen noen hadde sendt meg i bursdagspresang.

På mopedtur til bl.a. postkontoret i Ubud, Bali for å hente bursdagsposten

9. august 1997

Flere bilder blir nok publisert etterhvert.

Ingen kommentarer: