23. januar 2009

Sykkeltur til Marbella

Våknet til øsepøs i dag også, men Helge så på nettet at været var bedre i Marbella, eller Syden som vi kaller det. Så vi dro avgårde, kjørte til Puerto Banus og syklet langs "the golden mile" til Marbella. Kjempefin tur, med litt utfordringer pga mye regn i vinter.

Vel fremme i Syden spiste vi paella på stranden i sol og 20 grader, og senere litt tapas i gamlebyen.

På hjemveien kom jeg til å tenke på at planen var å kjøpe sykkellykt til Helge til jul, og at vi hadde refleksbånd liggende hjemme i leiligheten. Litt roting på bekmørke veier med mye trafikk før vi kom oss vel tilbake til Puerto Banus.

Og alle var enig i at det hadde vært en fin tur.


sykkeltur til marbella

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nå ble jeg i godt humør. Ser dere har funnet tapas baren vår i Marbella. Det ser ut som det er der Helge står med disken. Bilde av deg når du sykkler har vann hull vårt i bakgrunnen. Kjenner jeg gledere meg til neste tur langs den fine stranden.Kos dere :-)

Kristin sa...

Emma ønsker seg en sånn rosa kjole som var på ett av bildene deres. En som er god å danse i!! og ser ut som en ekte prinsesse kjole. Ville passet så godt med den rosa doble hårbøylen til å holde puppene oppe med som hun fikk av tanten til jul. Nesten like fin som Anne sin.