26. januar 2009

En litt vin(d)full dag med Gribb spotting

Vi ankom Manilva 20:00 på lørdag, etter å ha flyktet fra snøstorm og vanskelige kjøreforhold på vei til Gardermoen. Endelig vekk fra snøføyka som endte med en ny halvmeter nysnø i Holmestrand. Haahhh!

På lørdagskvelden tok vi taxi til restaurant San Rafael for nydelig babylammelår og knallgod, rimelig vin, som faktisk var deres toppvin. Kvelden ble nokså lang fordi vi måtte sjekke ut serveringsstedene på hele strandstripen, hvor vi til slutt endte opp på et karaokested, noe som sier litt om lammelåret.

Vi kom hjem 03 og både Helge og Bjørnar er sannsynligvis litt allergiske mot babylam, etter formen å dømme på søndag.

På søndag var vi på Estepona RC, og surret rundt i fjellheimen i regnbyger og kraftig vind, fortsatt litt preget av allergisjokk. Vi gikk pub til pub i manilva etterfulgt av nydelig Helge-tapas med rødt skyllevann med navn Baltazar, Balbas og annet på B, sannsynligvis for Bodega.

I dag våknet vi til knallvær og kjørte opp til Casares for å besøke Edgar Gribb og se på vindmøller.

Imponerende størrelse på begge deler. Vi hadde ikke før ankommet før en diger gribb (2,6 m vingespenn) feide rett over hustakene. Vi hadde lunsj i deilig solskinn på stranda og skal nå ut og se om vi muligens har blitt overfølsomme for flere retter.


Hilsen Kjersti og Bjørnar

Ingen kommentarer: