5. januar 2008

Alene igjen


Gjesterommene er tomme, og vi har ikke lengre kjente på Manilva Beach. Det har vært koselig med så mye besøk til nyttår. Vi har hatt mange, lange lunsjer og middager, turer og shopping, bading og picknik på stranda, kreativ bygging med bambus, rocking, konfettikasting osv. Nå er det ganske stille her. Vaskehjelpen har vært her i dag, mye er pakket i bilen og mandag setter vi avgårde nordover igjen. Nå gjenstår bare Helligetrekongersparaden i kveld. Satster på den lokale i "vår" by i år. Den har 3 vogner og 2 tonn med snop som skal deles ut. Trikset er visst å ha med paraply som holdes oppned.

Turid og Ingve synes det er trist å reise fra oss.


Hele gjengen på Argentinsk restaurant i Sabinillas.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Skal hente på flyplass ikveld, de spaniafarende kommer hjem. Her er det fortsatt surt og kaldt, se Stavanger Aftenblad for stormens skader.
He noen gode siste dager i Manilva og en riktig god kjøretur hjem igjen.
Vi lurer på en ting; de hasselnøttene vi så i Spania forrige gang vi var der var mye større enn de vi har her hjemme, er nøttene inni større også? kan dere prøve å finne ut av det før dere reiser hjem. GOD TUR

Turid sa...

Vel hjemme igjen. Turen hjem gikk fint, noen få fartshumper men ellers en rolig tur. Vi har hatt en fin uke, sett og opplevd litt forskjellig, ikke minst all julepynten i alle størrelser, farger og fasonger. Jevnt fordelt i gater, rundkjøringer og på husvegger.... God tur hjemover.
Hilsen Turid.

...og herved erklærer jeg avstemningen for avsluttet. Alle tre som har stemt var enige, regner med at Siri har minst to av de tre stemmene

Anne sa...

Det er ikke mulig å avgi mer enn en stemme, selv om det har kommet ønsker om at det skal omgjøres.

Unknown sa...

Hei! Hadde tenkt 50 stemmer. Men det gikk ikke. Har prøvd å få Anne til å åpne for flere, men uten hell.
Dere må ha god tur hjem :-) gledere meg til å gå på tur med deg Anne!
Hilsen Siri