30. desember 2007

Nå er vi her...!


Etter et par runder med feilnavigering kom vi oss vel frem til Manilva. Ingve var en flink sjåfør, trygt å kjøre med en som kan si takk på spansk. Vel fremme ble vi møtt av Anne og Helge og vist plass i garasjen. Så en kopp kaffe før vi gikk ut for å spise på en lokal spiseplass. God mat og drikke og en liten spasertur etterpå.
Etter en god natts søvn våknet vi til sol og fint ver, frokost på terassen og bare velstand. Dagen utflukter har vært marked, tapas her hvor vi bor, lunsj på stranden og kaffi og bading der hvor bror til Helge m/fam bor. Dagen høydepunkt: Bygging av bambushytte på stranden.
Så dette ligger an til å bli en fin ferie. Hilsen Turid


3 kommentarer:

Unknown sa...

Regner med daglige oppdateringer på ferien som vi ikke får med oss!
Har du husket å si til Anne og Helge at du glemte sjokoladen fra meg hjemme?. Vi har kost oss med resten av spaniagjengen. Tur på Ålgård med Ivan, Marimar med mer og så middag etterpå. Vi fikk vist dem ganske mange av bakkene på Ålgård og det var godt med mat etterpå.

Kos dere masse der nede alle sammen og takk for det gamle!

Gudmund Opgård sa...

Bildene fra feiringen på stranden viser at noen av deltekerne har aner fra Finnmark. Byggverket ligner svært mye på en "lavo" som er teltet som samene bruker. Her oppe i nord er det også flott vær , men dog med noen andre grader på temperaturskalaen. Også her er det utendørsaktiviteter. Det er bål på skøytebanen. Flott is og unger og voksne i aktivitet på skøyter. Jeg antar at ferdighetene øker ut over kvelden- Fortsatt hyggelig feiring. Vi gamle tar det med ro.

ingeborg sa...

Godt nyttår alle sammen!

Nå er ungene lagt og skøyte-musklene tøyd ut. Fint ute med 8 minus og litt vind. Ganske stjerne-klart.