28. juli 2010

Mesterskap med kule badehetter

Det må ha vært et slags triathlon, kjekke menn i små badebukser og ukledelige badehetter. De padla og svømte, i bølger som så helt uoverkommelige ut. Og jammen skulle ikke ungdommen uti også, både jenter og gutter, og alle med badehetter. Vi blir glade hvis noen kan oppdatere oss litt på denne sporten. 1. etappe var med en lang havkajakk, i 2. etappe ble det brukt brett og padlet med armene, siste etappe var svømming. Yngre krefter sto klar mellom hver etappe og tok i mot båt og brett, så heltene fikk jogget litt på land og vist frem badehettene.


Mesterskapet ble selvfølgelig omhyggelig dokumentert.

Badehette

Nassau

Dette så ut som en kjekk by. Vi fant fin camping ved elva, tok ned syklene og fortet oss til byn, helt ihelsultne. Ikke før vi kom hjem litt utpå kvelden, etter god midddag og en lang sykkeltur, fant vi ut hvorfor ingen andre hadde lyst på plassen vår. Vi hadde jo sett at vi hadde et nabotelt med endel stoler foran. Det var bare vannpipen vi hadde oversett. Og flaskene som lå strødd rundt. Og lekeplassen på andre siden av bilen. Og de to store hundene på plassen foran. Joda, det ble litt søvn sånn utpå natta, soviro er kjekt å ha. Og så fikk vi oss en fin sykkeltur langs elva klokken sju om morgenen, bra det, for vi hadde langt igjen å kjøre til Frankrike.

Våre gode naboer har dratt på byn, men pipen er klar til senere


Og,ja, vi syklet tur kl syv om morgenen. Dette ble ikke en vane!





Nydelig resepsjonsområde på camping i Nassau

Hamburg

Men før Nassau fikk vi med oss kamp i Hamburg. Det første målet kom før vi fikk satt oss ned, og det ville jo ingen ende ta. Vi hadde parkert ved en kolonihage i en forstad, og når det var 4-0 hev vi oss på banen inn til sentrum. Det gjorde ingen andre - vi hadde toget for oss selv til kampen var slutt og da ville folkestrømmen ingen ende ta. Vi feiret med så godt vi kunne, when in Hamburg - be a Hamburger!


Se bilder fra festen:

hamburgfeiring

Kvelden ble avsluttet med Syrisk mat og vinfest, før vi klarte å finne både sykler og bil i Lutterrothstrasse - og ja - eg  hadde lagra adressen på mobilen. Hvem klarer å si Lutterrothstrasse etter en VMseier?

Syrisk mat ved kanalen


Feige? Me?




Og her sov me, fint parkert ved en kolonihage, der de selvfølgelig feira seieren mot Argentina til tidlig morgen.

1. juli 2010

Ferie!

Endelig!
Tålmodige Helge var 2 timer på biltilsynet før alt var i orden med skilt og forsikring. Muligens det var en god ide at det var han, og ikke jeg som gikk. Da hadde det nok blitt bobilferie i carporten hjemme.

Skiltene passet selvfølgelig ikke skiltopphengene som var på bilen, nye ble skaffet og alt gikk bra tilslutt. (Igjen var det noen som slet med tålmodigheten og syns nye, tjukkere skilt er tåpelig - hva var galt med de gode, gamle!).

På med syklene, surfebrettet opp på taket, kjøkkenutstyr i skuffene, bøker og CDer i skuffer, dyner og puter på plass, og så veiing på Forus.


Det viste seg at vi hadde 50 kg å gå på. Og det er til klær og sko, og litt småting. Helge veier alt inn i bilen og vi satser på det går greit i morgen. Men kjente som bor sør for Forus bør ikke bli forundret over å finne et par sko, eller et seil på trappen i morgen tidlig.

Sjefsplanleggeren har planlagt avgang kl 0800, men hun er ikke kjent for å like morninger. Men båten i K-town skal vi i alle fall nå!