1. juli 2010

Ferie!

Endelig!
Tålmodige Helge var 2 timer på biltilsynet før alt var i orden med skilt og forsikring. Muligens det var en god ide at det var han, og ikke jeg som gikk. Da hadde det nok blitt bobilferie i carporten hjemme.

Skiltene passet selvfølgelig ikke skiltopphengene som var på bilen, nye ble skaffet og alt gikk bra tilslutt. (Igjen var det noen som slet med tålmodigheten og syns nye, tjukkere skilt er tåpelig - hva var galt med de gode, gamle!).

På med syklene, surfebrettet opp på taket, kjøkkenutstyr i skuffene, bøker og CDer i skuffer, dyner og puter på plass, og så veiing på Forus.


Det viste seg at vi hadde 50 kg å gå på. Og det er til klær og sko, og litt småting. Helge veier alt inn i bilen og vi satser på det går greit i morgen. Men kjente som bor sør for Forus bør ikke bli forundret over å finne et par sko, eller et seil på trappen i morgen tidlig.

Sjefsplanleggeren har planlagt avgang kl 0800, men hun er ikke kjent for å like morninger. Men båten i K-town skal vi i alle fall nå!

4 kommentarer:

Turid sa...

Håper dere får en fin tur.

Unknown sa...

Kjekkt å se at dokker kom dokker vel avsted. Venter spent på fortsettelsen.
Kirsti

Anonym sa...

For en flott bobil! Blir nesten litt misunnelig, en litt annen standard en campleten vår! Har ikke lagt noen planer for den ennå, men spørs om det blir en tur til bottenvika hvis regnet i nord fortsetter med samme mengde!
Kos dokk en masse på ferien og kjør pent!

Ingeborg

Anonym sa...

Hvordan går det med dere på tur! Frankrike for tiden forstår jeg på FB. Send gjerne noen anbefalinger på gode campingplasser - God tur! Hilsen Mari