27. april 2010

Tur i provinsen

Forrige helgs utflukt til Helgåleiren er så mye og bra omtalt i både i Snuskebassas og Begynners blogger, at jeg kun velger å linke. Og legge ved et bilde.

På turen nedover RV44 la jeg igjen merke til skiltet med Glass - Open, dette hørtes veldig fristende ut, og jeg klarte overtale Helge til en liten stopp hos Mingar Walker. Der så vi en fyr i vinduet vi ikke kunne la bli igjen i butikken:

Og alle var enig i at det  hadde vært en fin tur

18. april 2010

Food Story

Var så heldig å vinne gavekort på Food Story-pakke. Hentet esken på fredag og fikk samtidig med vinanbefaling.


Kokken sjekker innholdet.

 Resultatet: Ørret på CousCous med grønnsaker og Grand Island -  med en riesling fra Spy Valley, New Zealand. Dette skal vi lage igjen!

6. april 2010

Påsketur Sel - Pilå - Vik

Turkart på Rennesøy Kommune sine nettsider

Reklamerer igjen for de flotte turmulighetene på Rennesøy. Vi gikk først fra Sel til Vik og så fra Heggland til Mikalsgrovene. Godt merka løyper i ganske vått terreng.



Flott utsikt fra Pilå


Etter at Turid kjørte hjem tok vi turen videre til Østhusvik, og gikk fra Heggland og et stykke oppover. Flott utsikt her også.

Og alle var enig i at det hadde vært en fin tur!

5. april 2010

Påskebesøk hos Tante Anni


Påsketuren 2. påskedag ble en runde i sentrum og besøk hos Tante Anni. Hun var i godt humør på tross av langvarig hoste. I dag fikk vi lære mye nytt om Tungenes i gamle dager og spist mye påskesnop. Håper det blir bra nok vær til at hun kan være med ut på tur i rullestolen snart.




Posted by Picasa

4. april 2010

Celebert selskap


Liker egentlig ikke "kjendiser-lager-mat-til-hverandre"-programmer. Må også innrømme at jeg ikke helt visste hvem Halvor Bakken var, men mat kunne han lage.

Celebert selskap påskkeaften med mor og far som gjester, og da laget vi Halvor's torskerett, dessertenPosted by Picasa med skogsbær og marsmellows anbefales også.

2. april 2010

Påsketur til Hellestø eller "Da Anton møtte Dennis"

Det var første gang Anton møtte Dennis. Dessuten ble det forsinkede bursdagsfeiringer for Helge og Konrad, og Lises bursdag ble feiret litt på forskudd. Andre stikkord er turer på stranda, mye og god mat og vin, årets første overnatting i bilen, test av bålpanne og mye dominering. Kanske litt viktig å påpeke at domineringen pågikk mellom Anton og Dennis og at det til tider var ganske travelt å se på.

Alt i alt en svært vellykket start på påsken.



Påske på Hellestø 2010