Om mat, reiser og hverdagsliv i den grønne landsbyen
14. mai 2010
Smågodt
Så mye godt me får her i La Spezia når me bestille drikke. Forrige gang ble me lettere forrvirret og forventet å betale for godisen, nå vet vi bedre. Skinke, ost, pai, nøtter chips, oliven osv kommer på bordet - et helt måltid for oss. Her er noen bilder fra forskjellige barer i La Spezia.
Anne & Helge! Dere vet at nå som dere frister oss med disse bildene av velsmakende tapasretter, så blir det et økende behov for oss nordboere å smake slike delikatesser. Jeg foreslår derfor følgende: Dere inviterer til et aldri så lite gilde, med lysbildefremvisning (kan droppes) Og visning av skiller etter å ha gått med sokker i sandalene (påkrevd) Vennlig hilsen Liv, som skal jobbe 15 timer i Helgåleiren i dag. Gleder Meg!
God ide.Forelsår en tapas hver 100 slides. Blir vi ikke mette kan vi finne frem andre slides fra tidligere familieselskaper, konfirmasjoner og andre ting som er utrolig spennende for utenforstående. Bildene er selvsagt uredigert - her skal det ikke slettes. Men så var det tapasen da.... sekkene våre er fremdeles et sted i askeskyen.
Anne & Helge! Dere vet at nå som dere frister oss med disse bildene av velsmakende tapasretter, så blir det et økende behov for oss nordboere å smake slike delikatesser.
SvarSlettJeg foreslår derfor følgende: Dere inviterer til et aldri så lite gilde, med lysbildefremvisning (kan droppes) Og visning av skiller etter å ha gått med sokker i sandalene (påkrevd)
Vennlig hilsen Liv, som skal jobbe 15 timer i Helgåleiren i dag. Gleder Meg!
God ide.Forelsår en tapas hver 100 slides. Blir vi ikke mette kan vi finne frem andre slides fra tidligere familieselskaper, konfirmasjoner og andre ting som er utrolig spennende for utenforstående. Bildene er selvsagt uredigert - her skal det ikke slettes.
SvarSlettMen så var det tapasen da.... sekkene våre er fremdeles et sted i askeskyen.